GÜZELLİK İKSİRİ

Makyajla ilgili tavsiyelerimizi uygulayın ve kendinizi hiç olmadığınız kadar güzel hissedin.Bu püfler kaçmaz…

Dudak kaleminizi ve koyu renk rujunuzu sürmeden önce dudağınıza parlatıcı sürün. Parlatıcı, dudağınız kayganlaşacağı için hem kalemi daha rahat sütmenizi hem de rujunuzun daha kalıcı olmasını sağlayacaktır. 2. Çok kuru bir cildiniz varsa toz pudra yerine nemlendiricili fondöten kullanmanız daha yerinde olacaktır. 3. Eğer gözlerinize derin bakışlar kazandırmak istiyorsanız göz kapağınızın kıvrıldığı çizgiye hafifçe kalem çekin ve parmak ucunuzla birazcık dağıtın.

Saçlarınızın hem dolgun hem de bakımlı görünmesini istiyor musunuz? O zaman saç bakımında kullanılan ve sürüldükten sonra yıkanması gerekmeyen saç maskelerinden satın alın ve bunu bir parça jöleyle karıştırarak saçınıza sürün. 5. Maskaranızın fırçasını haftada bir iki kere üzerine maden sodası püskürterek temizleyin. Böylece hem rimel parçacıkları fırçanızın üzerinde birikmeyecek hem de fırçanız çok daha uzun süre yepyeni kalacaktır.

Alt kirpiklerinizin dibine çekeceğiniz beyaz kalem onların ışıl ışıl ve kocaman görünmesini sağlayacaktır. 7. Eğer dudak kaleminizin ucu çok sertse ve sürerken dudağınızı acıtıyorsa önce kalemi elinize sürterek yumuşatın. 8. Kaşlarınızı almadan önce buhar banyosu yaparsanız gözenekleriniz açılacak ve kaşlarınızı almanız kolaylaşacaktır. Kaşları almadan önce sorunlu bölgeye ufak bir parça nemlendirici sürerseniz bu işlemi daha da kolaylaştımış olursunuz.

Çok doğal bir göz makyajı yapmak istiyorsanız kendi cilt renginizden iki ton kadar koyu renk bir fondöteni göz kapaklarınıza sürün. Hafif bir rimel ile oldukça hoş ve doğal bir makyajınız olacaktır. 10. İki üç ayda bir, yıkandığınız suya bir iki çorba kaşığı süt tozu atabilirsiniz. Cildinizdeki değişimi hemen farkedeceksiniz.

‘Dişlerim neden böyle sarı?’ diye üzülmeyin. Dişlerinizi sık sık fırçaladığınız halde bir sonuç alamıyorsanız koyu renk ruj sürmeyi deneyin. Koyu tonlardaki rujlar dişlerinizi her zaman daha beyaz gösterecektir.

Defrize ya da perma yaptırdıktan sonra saçta çok kötü bir koku kalır. bu kokuyu gidermenin en iyi yolu saçı portakal suyuyla ovalamak ardından da yıkamaktır. Portakal suyu kokuyu hemen alacaktır.

Bu yazı Genel içinde yayınlandı ve olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın